Når indendørs aktiviteterne i slutningen af april ophører, bliver der arrangeret gå-ture i omegnen.
Turene er meget populære, da de tilrettelægges af medlemmer, der har lyst til at vise os en skøn natur og
spændende steder.

Vi mødes på P-pladsen ved Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Har du ikke bil kommer du bare, der er altid mulighed for samkørsel.
Medbring kaffe og brød, og evt. stol og bord.


HUSK VI STARTER KL. 9.00


Planlagte gåture 2019:

  • Torsdag den 2. maj -Sted:  - Turleder: - 
  • Torsdag den 16. maj - Sted:  - Turleder:
  • Torsdag den 6. juni - Sted:   - Turleder:
  • Torsdag den 20. juni - Sted:   - Turleder:
  • Torsdag den 8. august - Sted:   - Turleder:
  • Torsdag den 22. august - Sted:   - Turleder: 
Vil du være turleder og har du stedet du gerne vil vise frem, eller blot en god ide til turforslag, så kontakt bestyrelsen.


3. maj - På besøg i Liebes plantage hos TØ
Det var en herlig tur vi var på denne dag, og vi blev budt velkommen hos TØ, hvor vi så hans dejlige jagthytte, og så  en masse trofæer han har bragt med hjem fra Afrika - der var krokodille - flodhest samt en masse andre dyr - fantastisk sted.

Klik på billedet og se den i stor størrelse.

Klik på billedet og se den i stor størrelse!


17. maj - Tur til Fårbæk Natursti og Karup Å
Turen til Fårbæk Natursti og Sdr. Resen Naturpark foregik i perfekt sommervejr, og de 41 deltagere kom over Karup Å et par gange, samt alle fik prøvet balance-evnerne da de skulle over nogle mindre broer, og alt sluttede af med kaffe i fantastiske omgivelser - et besøg værd at opleve.Klik på billedet og se den i stor størrelse!


31. maj - Tur til Strandet Sommerhusområde

En rigtig dejlig tur Niels Jensen havde planlagt, ned omkring engarealerne og ned til badebroen, derefter en god tur op omkring sommerhusene. - Helt perfekt vejr med let blæst og sommersol.


14. juni - Tur til Vridsted.

En rigtig dejlig tur som Anna Nørgaard havde planlagt. Vi lod bilerne stå ved Vridsted Kirke, herefter gik vi en tur ned til Karup Å, herefter op og omkring i byen. Vi gik om til Pilkær Arboret, det er et stort område der er plantet til med æbletræer, pæretræer, blommetræer og hasselnødder, meget spændende ca. 66 forskellige træer. - 51 personer deltager i turen.


Klik på billedet og se den i stor størrelse! 28. juni - Tur til Højslev

45 personer mødte op på denne varme formiddag, hvor turen skulle gå til Højslev sammen med Frida og Bent, der havde arrangeret turen.
Vi kom til Højslev Bypark, et rigtigt dejligt sted midt i Højslev, her blev bilerne parkeret og vi gik ca. 3,5 km rundt i Højslev, vi sluttede af med den medbragte kaffe. Tak til Frida og Bent for en dejlig tur.


Klik på billedet og se den i stor størrelse.


9. august - På tur med Svend Larsen
Torsdag den 9. august var ca. 50 personer fra Sport på tværs kørt ud til Svend Larsen, mellem Viborg og Hald Ege, lige over for den gamle skydebane.
Svend bød velkommen hvorefter vi gik en tur gennem skoven på ca. 3,2 km
Vi besøgte også lige Svend Larsens bolig, et dejligt sted Svend her har fået.
Kaffen blev så indtaget til slut.

23. august - på tur til Mønsted Kalkgruber med Harry Frandsen

30 personer mødte op og var klar til en gå-tur omkring Mønsted Kalkgruber,  Harry Frandsen tog os med ned til den røde bygning, hvor der var en lille model over arbejdet i gruberne. Harry fortalte at der var sat en tæller op, så man kunne tælle de flagermus der kom ind i gruberne, og det var rigtig mange tusinde.

Vi kom en tur ind i gruberne, her så vi en lille video omkring hvordan det hele startede. - Vi kom op i Anker Buch's tidligere bolig der er lavet om til et lille museum, samt en mindestue for Anker Buch. Vi sluttede af med kaffe ude i det fri. - En herlig afslutning på vore gå-ture i 2018.


Klik på billederne og se dem i stor størrelse